söndag 1 april 2012

Fyndelifyndat på klädbytardag :)

till Vilgot,

Varje vår är det stor klädutförsäljning i Missionskyrkan, där man verkligen kan göra stora fynd, förra året köpte ja massor till Vilgot, men iår vart det ännu mer,

allt detta för bara 290:-
6 tröjor
1 vårjacka
1 skjorta
1 par byxor
1 morgonrock



Efter vi fyndat så gick vi vidare till St Jakobsgården där det var loppis, så då måsta vi kika in där en sväng, det var jag, Signe & mamma bara... Lilleman & Daniel var hemma & busa =) Mkt folk & trångt, så Signe fick bli buren av mormor, men det gjorde inte så mkt för det ville ju självklart mormor hålla i sin prinsessa =) Köpte ett puzzel till Vilgot för bara 10 kr & ett par örhängen till mej själv för oxå bara en tia :) Såg en jättefin dockvagn till Signe men tyckte det va lite väl tidigt å köpa en sån redan nu, men kikar efter vad jag ska införskaffa sen.... :)

Bamse puzzel 20 bitars 10:-


Gjorde staden sen, gick in i de gamla vanliga butikerna såsom Kappahl, HM dock inte Lindex som vi brukar, köper mer fr Kappahl just nu, å alla söta Newbie kläder som finns där, går & håller mej för att köpa alla sött ja ser, Den här lördagen var det Vilgot som fick mest :) Mammas storkillen! ;)

Tröja på Rea från Kappahl, 50:-


Köpte även 2 klädesplagg till mej själv, (händer inte så ofta numera)
1 par leggings 99:- & en basic randig tröja från Gina oxå 99:-

Innan vi åkte hem så åkte vi upp till Dollar... där Signe fick 2 scarfs, som litet spyfrääs hon är ;P Hihi!

2 st för 30:-

Syskonmys för hela slanten resten av dagen;)

Inga kommentarer: